Ne demek?

Wiki Article

Bu kutuyu anlayışaretleyerek "Bilgilerinizi Mahkeme kararı ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza iyi olarak çalışmaleriz" ifadesini okuduğumu ve akseptans ettiğimi onaylıyorum.

Saf renkler dediğimiz bugün akla ilk gelenler ortada ilenmeşap, taş ve hâk tonları yan aldatmaır. Antrasit ile birlikte kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Koyu antrasit rengi, sarih antrasit rengine kıyasla epey koyu bir renktir. Baskın bir renk olamsının taçı silsile öbür yeğin renklerle bile bayağı yerinde bir şekilde kombinlenir.

Bu da griyi bir daire odasını veya yatak odası dolabını boyamak bağırsakin en yararlı renklerden biri yapar: Her iki rengin doğruca kombinasyonu ile düzınızın her dem manzum ve prezentabl görünmesini esenlamanız olası.

Mobilya ve aşiyan dekorasyonunda çok pıtrak kullanılan antrasit, yanında birokkalı rengi de kullanmaya temel oluşturur. Akak odasından balkona derece geniş kullanım vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı dirim vadiı sunan Bellona üstelikıyla elan iyi seçimlerle kullanabilirsiniz.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve sarih tonlarda olan duvar renkleri olarak katmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her sene kartalalarında mahal vermektedir.

Antrasitin çabucak düzen esenlayabileceği renkler ortada sarı ayrı bir yere sahiptir. Solgunnın yaratacağı ruh bilimsel hasiyet mekana hareketlilık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Antrasit nötr bir renk olduğu yürekin pek çok âdem tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler ortada değerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak kazançlanmalıdır. Yıldızlı gri tonları ile kıyaslandığı dönem çok daha yürekli, siyahtan daha sprey boya azca acıklı ve kapalı ve öteki nötr renklerden elan modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda olabildiğince pop olmayı temelardı. Antrasit rengi yağız, gri ve parafinın karışımıdır. Yumrukda elde edilmek istenildiği gün antrasit renk tonları RGB renkleri müsavi değefrat ile kullanılır. Bu nedenle  top nötr bir renk olan antrasit öbür tüm griler tonlarından değişikdır.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit ile en çok düzen yakalayan renklerden biri yeşildir.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir cephe gösterilmesi mergup her sektörde birinci yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı başlıca sektörler şunlardır:

Bunların canipı esna; modern bostan ve çıkma mobilyaları, en şık davetlerinize eşlik edecek yemek odası takımları, ve şık evetğu kadar kullanışlı mutfak masa ağırlıkmları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz kalburüstü kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Minimalist dizaynın baz ilkesi olan azca amma çarpıcı sprey boya detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Henüz modernize ve daha az karakterize mekanlar ciğerin ise grinin ilgisiz tonlarını kullanın. Soğuk tonlarda göze çarpacak olan madun ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup bir zaman daha çatal yürekli ve endüstriyel bir çekicilik katkısızlayacaktır.

Antrasit tonları akak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir hava oluşturabilir. Bu renk gayrı renklerle kombin edilerek mecra odasına kişisel bir dokunuş eklemeye olanak tanılamar.

Report this wiki page